OFERTELE MELE 0
Contacteaza-ne la: 0744192477 / 0745984010

OFERTE RECENTE VANZARI

OFERTE RECENTE INCHIRIERI

PROPRIETATI FOR GARSONIERA (21 OFERTE)

Sorteaza dupa:
Sari la pagina:
Pagina:  1 din 5
Imobiliare Solution ofera spre inchiriere o garsoniera in cartier Manastur, garsoniera este formata din: – 1 dormitor + living – 1 bucatarie – 1 baie – 1 balcon Apartamentul are 28 mp2. Pentru mai multe detalii si pentru o vizionare nu ezitati sa ne contactati.
Imobiliare Solution pune spre inchiriere o garsoniera, 25 mp, utilata si mobilata modern. Pentru mai multe detalii si pentru o vizionare, asteptam sa ne contactati!

Garsoniera Zorilor

€43,000
Imobiliare Solution pune spre vanzare o garsoniera 25 mp, situata la etajul 3 din 4 in zona Piata Zorilor. Garsoniera se vinde mobilata si utilata. Pentru mai multe detalii si pentru o vizionare, asteptam sa ne contactati!
Imobiliare Solution pune spre inchiriere o garsoniera situata la etaj 1 si este compusa din : hol intrare ,baie,camera,bucatarie separata si balcon.Se inchiriaza comlet mobilata si utilata . Pentru mai multe detalii si pentru o vizionare, asteptam sa ne contactati!
Imobiliare Solution pune spre inchiriere garsoniera in cartierul Zorilor spatioasa (33 mp). Se inchiriaza mobilata si utilata (frigider, aragaz, masina de spalat, cuptor cu microunde), cu acces la internet prin RCS/RDS. Facturile sunt mici, iar balconul ofera o priveliste frumoasa ...
Sortează dupa:
Sari la pagina:
Pagina:  1 din 5