Penthouse cu 4 camere, Buna Ziua

1400 €
Favorite
Your search results

Prezentare generală

  • Actualizat pe:
  • iulie 12, 2022
  • 2 Băi
  • 153.00 m2

Descriere

Imobiliare solution ofera spre închiriere Penthouse cu 4 camere în cartierul Bună Ziua, zona Home Garden, pe o stradă privată, la ultimul etaj dintr-un imobil cu 4 etaje, finalizat în 2008.

Are o suprafaţă utilă de 153 mp plus două terase însumand 50mp, cu o panoramă superbă asupra oraşului.

Cea mai spectaculoasă este „camera de sticlă”, cu pereţii şi inclusiv tavanul din sticlă termopan triplustratificat, flancată la Est şi Vest de cele două terase, iar spre Nord având o vedere superbă asupra Clujului. Pereţii de sticlă dinspre cele două terase culisează, formând un inside-outside ideal pentru zilele frumoase. Vă invităm să vedeţi pozele!

Terasa mică, dinspre răsărit este locul perfect pentru o cafea. Cea mare oferă un amplu spaţiu de petrecut cu familia sau prietenii. Un proiector infrarosu asigură căldură instant pentru perioade mai răcoroase ori vânt. Terasele au sistem smart de irigare. Deckingul este din lemn exotic ipe brazilian, cunoscut pentru rezistenţa sa la umezeală.

Dormitorul matrimonial are ca piesă de rezistenţă un ecran tab-tension cu telecomandă de 120 inch care coboară din tavan, aferent unui proiector short-throw 4k cuplat la Nvidia Shield. Alternativ, la perete există şi un TV smart de 55 inch.

Un al doilea dormitor este gândit în stil neoclasic, cu pat dublu, care poate la o adică dubla ca birou.

Livingul şi diningul cu tavan înalt dau o senzaţie de spaţiu întâlnită doar la unele case, cu atât mai puţin la bloc de apartamente. Mobila este făcută la comandă, în stil modern cu tentă orientală. Televizorul smart are 75 inch şi este cuplat cu un sistem audio wireless surround.

Tot în living, pentru nopţile friguroase de iarnă, două fotolii sînt orientate către şemineul pe gaz, controlabil din telecomandă si wi-fi.

Bucătăria este open space, dotată cu masină de spălat vase, cuptor smart wifi cu cameră, filtru electronic de apă rece/caldă cuplat la reţea.

Baia matrimoniala are integrate maşina de spălat şi masina de uscat haine, o cadă mare şi cabină de duş, iar baia mică duş. Ambele băi dispun de bideu electronic.

Pentru răcire stau la dispoziţie 5 aparate de aer condiţionat, iar pentru încălzire există centrală proprie cuplată la sistem de control smart cu comandă prin telefon.

Pentru siguranţă poate fi activat un sistem de alarmă cu senzori de mişcare şi deschidere.

În imediată apropiere găsim staţie de autobuz, supermarket, farmacie, gradiniţă, clinica medicală TerraMed, precum şi o tonetă de street-food.

Important în Cluj, veţi dispune de 2 locuri de parcare asigurate.

Pret 1400 negociabil.

Pentru mai multe detalii si pentru o vizionare nu ezitati sa ne contactati!

ID proprietate: 30710
Preț: 1400 €
Dimensiune: 153.00 m2
Camere: 4
Băi: 2
Etaj: 4
Parcare: da
Zonă: Buna Ziua
Pet friendly: Not Available
Alte facilități
Apă

Proprietăți similare

Închiriere
Disponibil
2 Dormitoare
1
50.00 m2
Strada Mehedinți,
Închiriere
Disponibil
3 Dormitoare
2
74.00 m2
Strada Viilor,
Închiriere
Disponibil
2 Dormitoare
1
55.00 m2
Strada Frunzișului,
Închiriere
Disponibil
2 Dormitoare
1
50.00 m2
Strada Frunzișului,

Imobiliare Solution

Contact Me

Programează o vizită
Sună 0758596018 WhatsApp
  • Căutare avansată

Listă comparare

Imobiliare Solution