Apartament 4 camere, Manastur

168000 €
Grigore Alexandrescu, ,
Favorite
Your search results

Prezentare generală

  • Actualizat pe:
  • mai 15, 2023
  • 4 Dormitoare
  • 2 Băi
  • 80.00 m2

Descriere

Imobliare Solution ofera spre vanzare apartament cu 4 camere, in cartierul Manastur, zona Parcul Colina.

Apartamentul are o suprafata de 80 mp (masurati de Topograf), localizat intr-un bloc cu 4 etaje, la parter inalt, si dispune de 4 camere , din care 1 camera de zi in care a fost incorporat si balconul, 3 camere care pot fi amenajate in orice fel, 1 bucatarie decomandata, 2 bai, 2 holuri si o boxa la subsolul imobilului.
Este complet renovat si dotat cu sistemul SMART HOME – GA51 , care se conecteaza cu asistentii virtuali GOOGLE HOME si ALEXA, permitand comandarea luminilor si muzicii din apartament cu usurinta, prin comenzi vocale, permitand controlul tuturor echipamentelor din apartament dintr-un singur click, inclusiv iluminat, temperatura interioara (NEST adaptive AI learning), muzica si chiar deschiderea/inchiderea draperiilor. Cu ajutorul senzorilor de miscare si iluminare, se pot crea scenarii personalizate de aprindere a luminilor si muzicii, pentru un stil de locuire inteligent si modern.

Apartamentul beneficiaza de geamuri termopan cu tamplarie din PVC, centrala termica proprie noua si usa metalica la intrare, pentru siguranta si confort termic. Imobilul este izolat cu polistiren de 15 cm si suplimentar s-au facut lucrari de izolatie interioara cu vata minerala de 10cm, ceea ce aduce o reducere la facturile de utilitati.

Pentru mai multe detalii, va stam la dispozitie.

Adresă: Grigore Alexandrescu
Oraș:
Zonă:
Țară: Romania
Deschide în hartă Google
ID proprietate: 36311
Preț: 168000 €
Dimensiune: 80.00 m2
Camere: 4
Dormitoare: 4
Băi: 2
Etaj: Parter
Pet friendly: Not Available
Alte facilități
Aer condiționat
Apă
Canalizare
Centrală termică
Termopan

Proprietăți similare

Vânzare
Disponibil
3 Dormitoare
2
70.00 m2
Moldovei,
Agent:
  • Căutare avansată

Listă comparare