Apartament 4 camere, Centru

320000 €
Favorite
Your search results

Prezentare generală

  • Actualizat pe:
  • octombrie 18, 2023
  • 4 Dormitoare
  • 2 Băi
  • 117.00 m2

Descriere

Vă propunem spre vânzare un apartament deosebit cu 4 camere, situat la etajul 3 din 6, într-un imobil finalizat în anul 2018. Cu o suprafață generoasă de 117 metri pătrați și o terasă de 18 metrii pătrați, acest apartament are o configurație unică, fiind structurat pe 2 nivele, adăugând un element distinctiv și funcțional.

Imobilul, finalizat recent, beneficiază de facilități moderne și finisaje de calitate. Cu o atenție deosebită la detalii, acest apartament oferă un spațiu generos pentru confortul tău și al familiei tale.

Configurația pe două nivele este cu adevărat impresionantă și gândită pentru a oferi un mediu de trai modern și funcțional.

Partea de jos: Livingul generos și luminos pentru relaxare și socializare, integrat perfect cu celelalte zone ale apartamentului. O bucătărie modernă și complet utilată, conectată armonios cu zona de dining, oferind un loc plăcut pentru a savura mesele în familie sau cu prietenii. O camera care poate funcționa ca birou, cameră de oaspeți sau orice altă destinație în funcție de nevoile tale. Un dormitor spațios și elegant, integrat cu o baie deschisă, dotată cu cadă. Această abordare modernă adaugă un element de lux și rafinament spațiului personal. Baie cu dus practic și modern.

Partea de sus: Dormitor matrimonial cu cadă de relaxare această cameră reprezintă o adevărată oază de confort. Dormitorul matrimonial oferă nu doar un spațiu generos, ci și o cadă de relaxare, creând atmosfera perfectă pentru momente de odihnă și relaxare. Camera hobby + Dressing încastrat în perete o cameră dedicată pasiunilor tale sau ca spațiu de relaxare personal. Adăugarea unui dressing încastrat în perete aduce un plus de funcționalitate, oferind spațiu generos pentru organizarea ținutelor și a accesoriilor.

Apartamentul este pregătit pentru a fi locuit imediat, mobilat și utilat. Oferirea opțiunii de preluare a chiriașilor existenți adaugă un avantaj semnificativ pentru cei care doresc o investiție imediată și continuarea unui flux stabil de venituri.

De asemenea, opțiunea de a cumpăra un loc de parcare este un beneficiu adițional.

Această proprietate reprezintă o oportunitate unică de a investi într-un cămin cu design deosebit și modern.

Contactați-ne astăzi pentru a programa o vizionare și a vă bucura de frumusețea acestui apartament unic!

Adresă: Ploiesti
Oraș:
Țară: Romania
Deschide în hartă Google
ID proprietate: 39017
Preț: 320000 €
Dimensiune: 117.00 m2
Camere: 4
Dormitoare: 4
Băi: 2
Etaj: 3
Parcare: Da
Pet friendly: Not Available
Alte facilități
Aer condiționat
Apă
Canalizare
Centrală termică
Termopan

Proprietăți similare

Vânzare
Disponibil
2 Dormitoare
2
78.00 m2
Fortaretei,
Agent:
Vânzare
Disponibil
4 Dormitoare
2
100.00 m2
Aleea Firiza,
Agent:
Vânzare
Disponibil
2 Dormitoare
1
44.00 m2
Sindicatelor,
Agent:
Vânzare
Disponibil
2 Dormitoare
1
57.00 m2
Ioan Ratiu,
Agent:
  • Căutare avansată

Listă comparare