OFERTELE MELE 0
Contacteaza-ne la: 0744192477 / 0745984010

PROPRIETATI FOR CASE (156 OFERTE)

Sorteaza dupa:
Sari la pagina:
Pagina:  1 din 32

Casa, Zorilor

€1,000
Imobiliare solution ofera spre inchiriere o casa localizata in apropierea UMF , avand urmatoarele caracteristici : - living cu bucatarie - 5 dormitoare - 3 bai Pentru mai multe detalii si pentru o vizionare nu ezitati sa ne contactati.
Casa este situata in apropiere de FSPAC, Teatru National, Tribunal, Dorobantilor. Suprafata terenului este de 200 mp Imobil dispus D+P+E+P - demisol - 27 mp - parter - 78 mp - etaj - 100 mp - podul aferent care poate fi transformat in mansarda. Detalii: - posibilitatea amenajarii ...
Imobiliare Solution pune spre inchiriere Casa , 112mp, mobilata modern, are 3 camere, sufragerie, bucatarie, 2 bai. Casa este spatioasa, cu electrocasnice, finisaje, centrala termica, termopane, gradina. Pentru mai multe detalii si pentru o vizionare, asteptam sa ne contactati!
Imobiliare Solution pune spre inchiriere o casa formata din 5 dormitoare, 1 living, o camera la demisol, 3 bai. Pentru mai multe detalii si pentru o vizionare asteptam sa ne contactati!
Imobiliare Solution pune spre inchiriere o casa, 3 dormitoare, living, 2 bai, dispusa pe 3 nivele intr-o zona linistita din cartierul Europa. Casa face parte dintr-un duplex si dispune de garaj si curte, Pentru mai multe detalii si pentru o ...
Sortează dupa:
Sari la pagina:
Pagina:  1 din 32